Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMTRUPPSMUPPAR

ni kan gissla mig med dikter

prygla mig med poesi

men vad har ni därmed uppnått?

bara mer demagogi

ni kan slå in öppna dörrar

vråla högt tills ni blir blå

men jag tänker aldrig änra

på ett enda dugg ändå

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6-7/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2013-07-07 08:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, stå på dig!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP