Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There's more to the picture than meets the eye."


FREDRIK ÅKARE POLEMISERAR

allt är förbi

bara längtan är kvar

som suger och sliter

som lockar och drar

sorgen går fram

som mårran på strand

is i dess spår

död i min hand

 

 

 

 

du tror du vet

och du tror du förstår

hur en poet

egentligen mår

du har din bild

det blir enklare så

avfärda allt

som tränger sig på

 

 

 

din diagnos

saknar verklig substans

leder dig bort

till ett tomt ingenstans

själv har jag sett

allt det här inifrån

så jag har rätt

att få slippa ditt hån

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2013-07-07 14:22



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP