Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMT OM RIO

jag är tilltufsad och luggsliten

med glimten i behåll

man har kallat mig förlorare

det spelar ingen roll

går i samma gamla byxor

både helg och arbetsdag

och jag vistas väldigt sällan

uti glada vänners lag

 

 

 

 

platsar inte på ert party

jag dricker ingen sprit

jag är korpulent och gammal

och kommer inte dit

man ska alltid spela roller

men ensam är man fri

kanske bara det som håller

när allt annat är förbi

 

 

 

 

jag är utklassad och inbiten

och ruskigt rabiat

något ruttet äger rum

i både individ och stat

det finns gradskillnader, så

dem kan jag ta vara på

mitt i denna galna dröm

om ett mål jag ej kan nå

 

 

 

 

jag har alltid drömt om rio

stan jag bara sett på bio

och i tv-reportage

ser på min ekonomi och

tvingas nog att låta bli dock

det är ingenting för larz

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-07 14:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåder!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP