Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFFENTLIG SÅRBARHET

 

får det lov att vara lite

offentlig sårbarhet?

sådant brukar locka till sig

flickorna som en magnet

att få skåda in i hjärtat

på en psykiskt störd poet

får det lov att vara lite

offentlig sårbarhet?

 

 

 

 

långt från sans och sedlighet

från balans och redbarhet

kommer jag med brickan full

av offentlig sårbarhet

en besynnerlig ampull

med ett underligt sekret

man betalar ingen tull

för offentlig sårbarhet

 

 

 

 

kom och lyssna, kära ni

innan allt i lågor står

vi vet inget om i morgon

vi kan aldrig nå i går

men låt insikten slå ner

som en jordgubbsröd komet

ni har än en gång fått del

av offentlig sårbarhet

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-07 17:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet!
2013-07-11

  Rozsi.kovacs

jätte fint presenterat av den offentliga sårbarheten gillar din,
beskrivning på den
2013-07-07

  Mona Nordkvist VIP
Du rimmar bra.
Det blir melodi när man läser.
2013-07-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt diktat! Hur du rimmar!
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP