Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENDAST EN GÅNG

 

ung endast en gång

blott en gång ung

sen abdikerar

blomstringens kung

vissnandet vidtar

sakta men visst

ingen kan ge dig

det som du mist

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-07 17:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant...men det inre livet kan förnyas som väl är och jag vet att du vet... "När vi lovsjunger dig och när vi ber. Då förnyas vårt liv av den kärlek som aldrig dör. Å, Jesus du är hos oss."
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP