Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄKTSKAP

 

ett lastbart liv

skandal på skandal

att ständigt brinna

och aldrig bli sval

ett släktskap

impuls, passion

och återfall

bli utfryst men

dock aldrig kall

ett släktskap

en gåva i

ett bräckligt krus

som gnistrar till

i spotlightljus

ett släktskap

att slås mot

etablissemang

som motarbetar

din talang

ett släktskap

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-07 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP