Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min korta kärleksförklaring till tjejen när vi var nykära. Byggde vidare på den nu när vi har separerat.


Kärlek. Funnet och förlorat.

Det smärtar och ångar.
Det bränns, du är tvärhet.

Mitt hjärta du fångat.
Det känns som du bär det.

Söt, snäll och rolig.
Att du pallar min närhet.

Varje kväll helt otroligt.
Det är vad jag kallar kärlek.





Ett år har passerat,
och allt är förändrat.

Jag förstår jag kasserat
Och kallt fått det hända

Har låtit hjärtan att brista
Försvann med det brända

Förlåtit smärtan och gnistan
Den kan inte tändas




Bunden vers (Rim) av Uppvaknad
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-08 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppvaknad
Uppvaknad