Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVEKLÖST

fryser du i höstnatten

finns värme här hos mig

sätt dig nära mig så

sjunger jag en låt för dig

tillägnad din skönhet

utifrån mitt perspektiv

från ett vandrarhjärta som

är sjudande av liv

 

 

 

 

gråter du i ensamhet

så vill jag bära dig

driva allt på flykten som

försökt förära dig

har du ramlat ur din dröm

så bygger vi en ny

jag är hos dig, tveklöst öm

och ser en ny dag gry

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    8/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-08 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP