Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: "Balladen om Fredrik Åkare och den söta fröken Cecilia Lind"


CECILIA PÅ BUSSEN

cecilia lind satt på bussen i dag

en nutidsupplaga

med sköna behag

het som sahara

men våt som en puss

cecilia lind satt

i dag på "min" buss

 

 

 

 

men sedan vi utväxlat

blickar ett tag

och jag hoppat av som

jag gör varje dag

så tänkte jag på

vad som kunde ha skett

så lustfyllt och brännhett

och lekande lätt

 

 

 

vem vet om vi råkas

om vi återses

och om ett sånt tillfälle

nånsin mer ges

förundrad jag slits

mellan saknad och hopp

och minns alltför väl

hennes brunbrända kropp

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-09 18:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svårt
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP