Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I remember

I'm walking torwards the unknown.
I'm not scared, nor am I excited.
I don't feel, I only remember.

I can never go back.
I can not, and I don't want to.
I did love, now I only remember.

The pain in my chest is gone by now,
the other feelings went with it.
I don't miss feeling like I'm falling apart,
but I do miss being inlove,
and feeling loved.

I'm finally moving on,
after waiting for nothing to return.
I remember everything, but I wish I didn't.

I'm walking away from the past.
I never wanted to wait forever.
I remember you, but I wish you never was.




Fri vers (Fri form) av Sanna Johansson
Läst 192 gånger
Publicerad 2013-07-09 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Johansson
Sanna Johansson