Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i frid

Du är borta för gott,
men du är inte försvunnen.
I våra minnen lever du för alltid kvar.

Ditt liv är nu över,
men i våra hjärtan lever du,
men det är din tur att vila nu.

Du somnade fridfullt in med familj vid din sida,
det är skönt att veta att du inte längre behöver lida.
Du kämpade så gott du kunde in i det sista,
vi la dig sen ner för att vila i din kista.

I vinden kommer vi att känna din närvaro,
döden är bara ett steg, ett sista kliv,
det är bara en början på ett nytt liv.

Jag vet att det är bättre för dig nu,
sjukdomen sliter dig inte längre itu.
Du får leva vidare i livet efter detta,
utan ångest och utan smärta.

Du är borta för gott,
men du är inte försvunnen.
I våra minnen lever du för alltid kvar,
som den vi älskade, som den du var.
Vila nu, vila i frid. Vila nu för alltid.







Fri vers (Prosapoesi) av Sanna Johansson
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint & berörande!
2013-12-05

    AA VIP
Berörande. Känslosam. Hoppfull.
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Sanna Johansson
Sanna Johansson