Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkväll


Står med tunn klänning i sommarkvällen, skrapar lätt med foten i gruset. Oaser av blommor smyckar min närvaro och jag börjar dansa längs den upplysta stigen. Stillar hungern med fantasier. Han är inte där. Än.






Timing is Everything …




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 368 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-07-09 21:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker lämnar avtryck skapar utrymme visioner
Tack!
2013-08-25

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-08-15

    ej medlem längre
Åh så vackert skaldat.
2013-08-05

  Minkki VIP
:)
2013-08-04

  in effigie VIP
...ljuvlig...
2013-07-19

  helenita VIP
Skir o vacker!
2013-07-11

  aol
förväntansfullt vackert skaldat,
2013-07-09

    ej medlem längre
så fin! ..
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M