Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

akvarell

hur jag än vrider och vänder på det
kommer naturen alltid att måla de vackraste akvarellerna
(näst efter Lars Lerin, vill säga)

kvällshimlen är bara ännu ett bevis




Fri vers av Francon
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-20 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så sant...
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Francon