Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre månader

Tre månader i taget lever vi i vår familj.
Ett telefonsamtal förkunnar: Värdena ser bra ut!

Vi andas ut och drar en lättnadens suck. Lever igen. Skrattar igen.
En ny tidsfrist. En ny förlängning av hennes liv.

Tre månaders liv till. Tre månader till nästa samtal.

Oron gnager. Tankarna far. Granskande blickar som ängsligt letar efter tecken. Känselspröten ute. Hur mår hon? Ser hon inte tröttare ut? Inbillar jag mig?

Provtagning igen. Väntan på svar. Sömnlösa nätter.

Efterlängtad och fasad signal.... Värdena ser bra ut!

Tre månader till....




Fri vers (Fri form) av ThereseS
Läst 169 gånger
Publicerad 2013-07-11 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ThereseS