Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOUISE PÅ GIBRALTAR

på det saltstänkta gibraltar

stod en sockersöt louise

hennes skarpa silhuett mot klippan

lockar till kurtis

kyss mig franskt och kyss mig länge

där de tvenne haven möts

och där johnny kysste yoko

när förbundet en gång slöts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lilla blonda, som turistar

här på klippan just i år

och som dagligen bevistar

fiket för en kaffetår

du är sextiotalsjournalfilm

du är älv och du är sjö

lilla svenska på gibraltar

tänder vitare än snö

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     11/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-12 05:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och längtansfullt skaldat
2013-07-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastiskt vackert och roligt diktat och rimmat!
2013-07-12

  Rozsi.kovacs

wow vilken härlig text
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP