Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Den som tror på honom, är själv pliktig att vandra som han vandrade".


JESUSMANIFESTATION 2013!

att predika det JESUS predikade,

och leva som Han, och göra

de gärningar Han gjorde!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2013-07-12 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld