Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://blog.uchinatravel.com/wp-content/uploads/2009/10/Unisex-Clothing.jpg


TUNGT SOM TAIBERGET

med illröd text

från väggtidning

i sexiga shanghai

från city och till

hamnens slit

och från café till kaj

jag ropar efter flickan på

den bild som jag har sett

det är kulturrevolution

och rött är ännu rätt

 

 

 

 

 

en grå katt är hon inte

hon är färgstark i sin strid

och inte rädd att erövra

sin plats som individ

men det är någonting som

envist stör min sinnesfrid:

den flickan har sin hemvist i

en annorlunda tid

 

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    12/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2013-07-12 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP