Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tam ta ram tam ta ram ta...


Ormen



Kopparormen tar
sig klumpigt ringlande fram
i skuggan mot en
svalkande damm skrämmer en
solskensrodnande madam

ser ingen skillnad
på orm och ödla bibeln
har satt sina spår
täcker lustgården med löv
reser sig hastigt och går

ser ormen slingra
sig in i ett snår känner
hur pulsen bultar
och slår daggen sipprar fram
rinner mellan hennes lår





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-12 17:39



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Intressant o snyggt skaldat med
rim, om ormen - dess myter
som påverkat och slutet med
en annan tolkningsbar mening...
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP