Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRIVS BÄST I MOTVIND

här stenar man profeter

och skrattar när de dör

här hånar man poeter

för vad vi är och gör

men gallan som man spytt

den har har jag valt att strunta i

för jag trivs bäst i motvind

där jag kan vara fri

 

 

 

 

 

jag vill inte bli dammig

så motvinden är bra

för ostädat och skräpigt

det vill jag inte ha

blås på med friska fläktar

ös på med allt ni har

för det som byggts på klippan

står ändå alltid kvar

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-13 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra skrivet.
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP