Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GEPARD OCH BARD

hon sträcker på sig som en gepard

jag sitter här som vittne och bard

jag ser på liljekullarna som

jag ville kupa mina händer om

och jeansen smiter åt som ålaskinn

i min förbjudna dröm så blir hon min

jag smeker av de vackert slitna blå

och hänförs av vad jag får del av då

 

 

 

så medveten om varje manlig blick

som innebär en ego boost och kick

hon går med mjuka steg mot äventyr

där någon annan man blir vild och yr

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/7 2013

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2013-07-13 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP