Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSIONSLÄNDERNA

missionsländerna

med högburet huvud

missionsländerna

på second hand

det svänger och gungar

läckert och härligt

missionsländerna

i bounty land

 

 

 

 

butiken blir som en

afrikas cat walk

det finaste kontinenten har

passerar förbi

två hungriga ögon

som helst vill se mer

och stanna kvar

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-07-13 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP