Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE GAMLA GIGANTERNA

man sågar ner de gamla giganterna

som glatt oss i så många år

och stubbarna står här vid kanterna

de står här som blödande sår

och de som sökt svalka får söka den

hos träden som ännu står kvar

man fäller de gamla giganterna

jag gläds åt de träd som man spar

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     13/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-13 16:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Träd är vackra, hoppas resten
får stå kvar
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP