Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Skärgårdsmiljö

Bland kobbar och skär. Tankar virvlar som lätta fjädrar, sträcker ut sig på klipporna. Havet sköljer bort resterna från gårdagen. Det är så självklart att svara ja när hela skärgården lägger till i mitt hjärta och friar.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 612 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-07-13 18:40



Bookmark and Share


  Armo
Underbart diktat!
2013-12-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ja
"när hela skärgården lägger till i mitt hjärta"
det tyckte jag verkligen om
2013-08-24

  Lars Hedlin
Underbara sjärgården och havet!
2013-08-15

  Minkki VIP
en så medryckande skildring
2013-08-01

  aol
underbart skaldat här vännen,
2013-07-16

    ej medlem längre
Grattis :D
2013-07-13

    ej medlem längre
njut..
2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M