Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige? (Översättning)


-Beviljats före krisen lån i schweizerfranc i Sv?

 

En historisk stämningsansökan mot internationell banken som aldrig tidigare skådad skala skulle börja i höst i Rumänien.

Fokus denna gång är de institutioner som. beviljats ??före krisen lån i schweizerfranc

Åtgärden initieras av en advokat som, inspirerad av den kroatiska vill få omställningslån i lei men nu är det 6-7 år vilket skulle innebära en halvering av de beloppen

 

Advokaten säger att bankerna var fel eftersom de inte tydligt förvarna kunderna om risken för stark schweizisk valuta.

 

När likviditetskris händer är människor som flyr i insättningar i schweiziska franc exakt vad som hände.

Jag som en enkel konsument, jag kunde inte veta det under 2006-2007.

Banker istället behöver veta om du visste innebär att detta är ett fel.

Överträdelse handlar om råd han hade på färdigställande constractului bank rådgivande skyldighet är sanktionerad unionsrätten, däribland EU-domstolens Justitie mycket drastiskt. "säger advokat George Piper.

 

Så öppna en lista att dessa lån francs kan registrera sig för en stämningsansökan mot banken.

 

Den här gången vi introducerar orsak och vi tror att NBR inte har gjort sitt jobb ordentligt säger advokaten.

Trial av banker är det upp till Mr. Piper.

Att stämma National Bank kommer att sägas ärligt talat är ett skämt

 Sade Adrian Vasilescu rådgivare BNR guvernör

 

Advokaten sade att lånen i franc valutarisk är obalanserad full uppsättning för kunden och vill följa modellen från Kroatien 

Där om ett slutgiltigt beslut, kommer bankerna vara tvungna att omvandla lån i lokal valuta i francs till en kurs av beviljande Lån.

 

Balansera detta beställdes i Kroatien på grundval av domstolsbeslut.

Tja samma sak som vi kommer att be domstolarna i Rumänien." Säger George Piper.

 

Vissa advokater anser att den nya civillagen ger möjligheten att förändringar i processen av kredit om oförutsedda händelser inträffar t.ex. en fördubbling ränta schweizerfranc. Men bara för nya affärer säger de.

 

Sådana åtgärder skulle stå endast om vi talar om lån efter ikraftträdandet av den nya civillagen.

För tidigare lån någon rättslig institution en stiftelse en rättslig institution beläggningar sådant tillvägagångssätt processuella. säger Andrei Sarban

 

Adv. Piperea, hoppas att processen kan påbörja i höst.

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-13 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP