Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du har framtiden innanför blicken. Jag har inte riktigt lyckats känna smaken.


Feldimensionell

Hjulspår,
våta grå.
Du har passerat
allt det jag trasslar
in mig i.
Vilar ut i rusmedel.
Vardagen är svårare,
med sina dimensioner.

Du överlever
för att du rundar av
verkligheten.
Jag gräver hål i den.
Fick kartan med
för stort bråddjup,
en kompass för
varje sinne.
Riktningar, taktarter
under revbenet,
tvingar isär mig.

Och jag blöder
allt det,
jag aldrig slutför.

Ge mig en diagnos
att rätta mig efter,
eller bara stödja mig på.
Ge mig en titel
att trösta mig med,
när jag påbörjar
nya krig på
hemmaplan.




Fri vers av Sonia
Läst 371 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-14 16:48



Bookmark and Share


  Rochester
Jättefin, kanske en av dina allra bästa? Gillar särskilt bilderna i andra stycket/strofen.
2013-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Sonia
Sonia