Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsplaner

Pratade om vems bröllop
som kommer härnäst, i familjen.
Stora barnbarnet tyckte det var hennes tur,
men jag som mormor kanske gifter mig innan, sa jag.
Svärsonen mumlade till,
då ska han och jag ha en vecka ensamma i skogen först
så det är en redig karl.
Oj,
det blir ett nålsöga att krypa igenom,
vem klarar det??




Fri vers av Shifra
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra