Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tonårskärlek


Tankar

Hur ska jag kunna skingra mina tankar när mina tankar är du?

Jag svävar bland moln, hand i hand med min dröm. Du byggdes av tankar, av drömmar, av kärlek, av hopp.

Allt som tidigare var så avlägset är nu inom räckhåll. Drömmar blir verklighet och verklighet blir drömmar.

Tid sätter inga gränser, gränser är inga fakta, gränser är där då du låter dem vara det.

Saknad är den eviga känslan, vad finns där att sakna? För var jag är så är du där med mig.

Inget kan krossa mig nu, inget kan spräcka min verklighet. Att leva i nuet, att inte låta skuggan sjunka över ditt palats av solsken.




Fri vers av egÅn
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egÅn
egÅn

Senast publicerade
Tankar
Rättvisan
* Se alla