Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNISKAN LEVER I TVÅ DIMENSIONER

i den förgängliga och

i den eviga


när det gäller den eviga

finns två boplatser:


Himmel eller Helvete: hon

väljer själv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 90 gånger
Publicerad 2013-07-15 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld