Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här "FÅR" man inte skriva om man är "ÖDMJUK". Vet ni vad? Det struntar jag TOTALT i!


HUR ETT GENOMBROTT SMAKAR

undrar hur ett genombrott smakar

det får jag aldrig reda på

jag vet hur sammanbrott smakar

jag har upplevt fler än två

men ett genombrott är för mig en

kulinarisk extravagans

konkurrensen är så knivskarp

att en slusk har föga chans

 

 

 

 

jag vet hur berömmelse doftar

jag har förnummit dess fragrans

men har aldrig fullt ut fått njuta

av att sola mig i dess glans

den var en flyktig bekantskap

fast jag kallades för legend

jag kunde kanske inte handskas

med att bli ofantligt känd

 

 

 

 

undrar hur det känns att vara

arrangörers prio ett

slå igenom på ett sätt som

sverige aldrig förut sett

bli igenkänd när jag vandrar

på min citypromenad

oavsett vad andra säger

skulle jag nog vara glad

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-15 18:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Långtifrån, syster. Men jag tackar allra mjukast.
2013-07-15

  Michaela Dutius
Du är ju slagit igenom.
Eller hur? Du är en otrolig dikater som har orden helt i din hand!
2013-07-15

    ej medlem längre
gillas
2013-07-15

  KattenKin VIP
Härligt, hoppas du får smaka på den, och vet du vad; jag tror den är nära!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP