Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERRASKNING

möt mig som en överraskning

så att jag funkar bäst

möt mig som en vågad viskning

möt mig till skogs, till häst

oförhappandes på stranden

när badgästerna rest

glömda badbollar i sanden

du talar varmt och hest

 

 

 

 

 

du förverkligar min dagdröm

i sammanstrålandet

du blir konsten jag behöver

det levande målandet

möt mig som en sommargryning

klarögd och löftesrik

möt mig som en överraskning

ensam på något fik

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     16/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 859 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-16 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och fint skaldat
2013-07-16

    ej medlem längre

Mycket vacker Larz
2013-07-16

  KattenKin VIP
Så fint, så mysigt! Vacker text.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP