Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som skriver poesi grundat på nyhetsflödet i världen och mera verkligheten. Att kalla texter som baserar sig på verkligheten, för poesi, det är ju bara knasigt. Dikt betyder ju att det påhittat.


Satir, vad är det?





Många enskilda människor har samma inställning till abort som katolska präster. Att man måste ta ansvar för sina barn innan man blir gravid, särskilt om man vid något tillfälle kommer att bli våldtagen.

Det är sedan någon tid känt att män int blir gravida. Inte ens om de blir våldtagna och eftersom män inte är kvinnor borde de kunna uppmuntra kvinnor som kommer att bli våldtagna att planera för framtida oplanerade graviditeter.

Om du som medmänniska känner någon som inte planerar sin graviditet men ändå blir gravid borde även du ta ditt ansvar. Eftersom du är en samhällsmedborgare och som sådan borde du har bättre förstånd än så.




Övriga genrer (Satir) av lodjuret/seglare VIP
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-16 19:54



Bookmark and Share


  figurett
Satir? Ritas blir det, alltså inget pallindrom, däremot samma typ Aav syndrom, att utveckla synen på orde, mening och bok -utan att - stävja den fria tankens irrandefärd mot...Ödet?
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP