Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÅT-LIMERICK 2



En gigantiskt ursinnigt kåt kvinna ifrån Kättja

Hon var så trött på sin killes avtändande Lättja

Hon längtade efter romantiskt djuriskt Sex

Men hennes kille bara körde på med sitt Spex

Hennes nya man älskar henne, han är helt rätt Ja!




Bunden vers (Limerick) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 546 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-17 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP