Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet inte det, än :)


I Don’t Know

 

 

I don’t know,

 

I don’t know,

 

I don’t know,

 

but

 

they touched down the Earth,

 

too early.

 

Too early they broke the narrow

wall to knowledge.

Even it was waiting,

not mature, yet.

 

Time and creation

never questioned them.

 

Some of us remember.

 

Angels were floating across the sky,

everyone could see it.

A few angels smiled,

If they knew, something

about us and our future.

 

I saw angels who cried,

too.

 

Why?




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-17 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP