Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du går

Kyss mig
innan du går

Rista in ditt namn
I min panna
Brännmärk mina läppar
Täck mitt hjärta

Se vart du går
För jag väntar
Tänk på mig
För jag kan inte glömma dig

Håll om mig
Frigör mig
Från min ängslan

Fyll mig
Med värme

Låt mig känna dig

Din doft är mitt hem
Din blick
Min värld
Och din famn
Min frid




Fri vers av Carl Hugo
Läst 121 gånger
Publicerad 2013-07-18 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Hugo