Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Av mig själv kan jag ingenting göra"


JESU ELITFÖRBAND

de som är lika Honom

och inte förmår

någonting

själva


utan endas som redskap

i Guds hand, den

helige Andes

hand.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-19 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld