Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPPOSITIONSLUSTA

oppositionslustans sånger vill eka

skaka allt glad, all stål, all betong

oppositionslustan vill inte tveka

den spränger buren för buren är trång

anfall är bästa försvar, tänkte ewert

tappade tråden, kom av sig med flit

oppositionslustan vill attackera

den vet att många är fulla av skit

oppositionslustan älskar att trotsa

släpper ut ånga av olika slag

vem provocerade fram kollisionskurs?

en diktatur byggs ej upp på en dag

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-20 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP