Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUTT

jag är fast i en rutt

geografiskt bankrutt

medan höfterna svänger på kuba

jag är ivrig och tänd

men min återvändsgränd

tar mig aldrig till sjöss, till aruba

här är sommar och sol

och bekväm är min stol

där jag drömmer mig bort på balkongen

ty fast sverige är bäst

längtar jag från min läst

ner till samban och salsan och spngen

nog blir jag stämd i dur

i kuala lumpur

och nog skulle jag trivas på java

med min pursvenska charm

locka till mig en barm

där jag sorgerna kunde begrava

men det blir inget alls

bara just denna vals

medan kråkorna kraxar på taken

jag har sått Herrens Ord

uti afrikas jord

att Hans vilja sker är huvudsaken

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2013-07-20 20:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Läckert! Man reser så bra framför datorn... ;)
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP