Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKINNJACKAN

jag blev erbjuden en skinnjacka

för femhundra spänn

men jag hade bara tvåhundra kvar

genast blev jag ganska ledsen

jag behövde ju den

jag gick slokörad från denna bazar

 

 

så jag sitter och funderar över

grundmeningen

och: var detta blott en tillfällighet?

allt det där som jag vill ha som

aldrig kommer igen

och som alltid är en omöjlighet

 

 

 

 

 

så var denna dag förstörd förstås

ja, så kan det gå

om man är en överkänslig natur

när besvikelserna hopas

vill jag gå, bara gå

var och en har nog med sitt

eller hur?

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 150 gånger
Publicerad 2013-07-21 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP