Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ELLER OCKSÅ

eller också är det vackrast

när det gryr

och jag tar itu med

morgonens bestyr

när min kropp är både

utvilad och stark

och jag präntar nya infall

på mitt ark

 

 

 

eller också är jag starkast

när jag flyr

när jag propsar på mitt eget

äventyr

när jag bryter med all

påtvingad kontakt

och slår vakt om att det

blir som jag har sagt

 

 

 

LAEZ GUSTAFSSON    23/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-23 18:12



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra!
2013-07-26

  anits VIP
Så fint och tänkvärt skaldat
2013-07-24

  Stefan Albrektsson
Mycket fint driv i dina ord. Tycker om de inledande "eller också" vilket gör att dessa två fina strofer känns som ett utdrag bland ännu flera "eller också". Fenomenalt!
2013-07-24

  KattenKin VIP
Fin text med bestämd ton där i slutet!
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP