Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord betyder ingenting

Ljuset är nära
Jag rycks bort
Vi kunde blivit kära
Allt är föränderligt
Det handlar om att lära
Det kommer bli jobbigt
En smärta att bära
Det enda jag har att säga
Är ord - extraordinära




Fri vers av Bitförbit
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-23 18:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ord betyder - ALLT.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit