Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skulle skriva Haiku i plugget


Livet äro...

Sorgens börda stor
Tynger kroppens brutna form
Livet äro skör

Dödens kalla hand
Greppar tag om mitt hjärta
Livet faller bort

Tårarna faller
Likt höstens löv faller död
Livet äro kort




Bunden vers (Haiku) av Prince Damien
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prince Damien