Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söker den!


Man förbluffas
av sina synintryck
av någon anledning

Svårt att förstå

Det handlar om
en verklig
börda, den tveksamma
solen, frånvaron
av kristall

Hur man
förbluffas
av sitt omdöme

via varningstexter
nogsamt utplacerade
i lokalsamhället

Jag har inte
avstånden klara
för mig

vad jag ska göra
hur jag ska bete mig
för att hitta
samtalstonen
som du bjudit mig att delta i

Ditt saldo
är övertrasserat
frågelådan
är tom

Tonen
Jag söker den!




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-24 14:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife