Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på den efter en tur till Prins Eugen's Waldemars udde idag. Det var på återvägen därifrån som reflektionen tog form och hoppade upp i huvudet, ner i munhålan och ut mellan läpparna. Tur-istisk upplevelse.


Dagens reflektion 20130724







Vad skall man väl med biljetter till teatern
om det går att åka spårvagn?




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-24 15:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Exakt betyder det att om man har ont om pengar, det är åtminstone litet mera billigt att åka spårvagn, det går att vara interaktiv med livets skådespelare, höra dem prata på om livets aktualiteter samt kunna sitta som blott åskådare och tyst som en mus men på första parkett och lyssna såväl till olika dialekter som olika länders språk och till sporadiska toner av vitt skild musik. Vill du dessutom tugga på en smörgås eller prassla med en chipspåse, dricka dig otörstig så är det inte någon som tar direkt illa vid sig av det.
2013-08-08

    ej medlem längre
Något för djup reflektion för mig. Vad exat betyder det?
(-:
2013-07-27

  figurett
Boulewardteaterns repertoar kanske, rekomenderas, inom räckhåll, ändå...
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP