Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man skriva något ärligt och låta det vara dåligt, annars är det inte ärligt. Eller?


M.Svärd

Jag är den ni vill att jag ska vara
Alltid försökt passa in

Som en missbildad kameleont
Blev neongrön bland det gråa

Försökte ändå
Hålla huvudet lågt
Hoppas ingen ser

Jag har varit många olika personer
Olika från dag till dag

Vem kommer du tycka bäst om?

Ansträngningen gav inget
Nu är jag tom

Jag är en vit duk
Men ändå så full med färg

Jag vet inte hur jag är
Jag vet bara vem jag är

Tjejen som stack ut

...Och fick er att passa ihop




Fri vers av Bitförbit
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-24 16:11



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Väldigt viktigt att du tänker på dig själv också.
Du är inte på denna jord för att tillfredställa andras behov.
Du är här för att leva ditt liv. Att vara dig själv.

Och det är ju, när du slappnar av och släpper fram ditt riktiga jag - som du är ditt bästa jag.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bitförbit