Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Are we free to choose our happiness?


Decision


What if I just decided
to be happy
Would it change my world
or what

What a scary thought..




Fri vers av Resilience
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-24 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Resilience
Resilience