Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÄLTET FRITT

jag lämnar fältet fritt

för spekulationer

det som är mitt är mitt

och det är privar

dit räknas fritiden

som vissa personer

tycks vara ense om

att fylla med hat

 

 

 

jag lämnar fältet fritt

för spekulationer

vill inte ha din näsa

i mina brev

längs denna tigerritt

så finns det små zoner

där ni är portade

med hela ert drev

 

 

 

 

här finns det utrymme

för skvaller och rykten

fritt spelrum således

för er fantasi

ett färglöst liv får folk

att taga till flykten

det känns befriande

att lägga sig i

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-24 18:25



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis så!
2013-07-26

  KattenKin VIP
Det är mycket lättare att veta vad andra bör göra.. när det kommer till en själv står man ofta handfallen. ;)
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP