Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN GUD

min Gud är inte

ball men benådande

allting är inte

till allmänt beskådande

min Gud är inte

snällt överseende

men det finns "upp igen!"

i Hans leende

helig, ej velig

och trofast ända fram

Han Själv blev vår

lösen, vårt offerlamm

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/7 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 18:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens ord
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP