Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Genom hans sår är vi helade".


FÖRBANNELSENS KORS

där JESUS drack förbannelsens bägare, när Han dog

för mänsklighetens alla synder och överträdelser,



för att kunna räcka oss

välsignelsens.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-26 09:29



Bookmark and Share


  Maria T
Gudomligt stort
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld