Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På frågan om du är sedd, fast du själv kanske bara tror dig vara tittad på, som i hastigheten, är svaret detta. Somliga ser dig mera än andra och klar påverkan har du också på en del. Frågan är väl bara hur och vad.


Något litet av betydelse






Vilken enorm påverkan en annan människa kan ha på en själv vet man ibland först när den människan är död. När man själv är död är det för andra att försöka förstå sig på, vad man själv kan ha betytt i deras liv.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-26 11:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, underbart underfundigt. Och väldigt sant.
2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP