Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Svaret på frågan, är det vida större än frågan i sig själv?


Det är förstås frågan




Om någon inte ser dig
skall du därför
bli upprörd av detta?

Men om någon ser på dig
bara med som andra ögon
skall du då bli upprörd också av det?



(2013 07 26)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-05-15 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP